Nőnapi AFI-feldolgozást mutatott a Counter Clockwise

A fővárosi Counter Clockwise nőnap alkalmával nem kisebb bandához nyúlt vissza, mint megkerülhetetlen AFI. A skatepunk-banda a kaliforniai csapat Girl’s Not Grey című klasszikusát dolgozta fel. Íme a végeredmény!

A srácokat legközelebb április 5-én a Dürer Kertben csípheted el a Nova Prospect, a Mirror és a Found Items csapatokkal közösen.

//www.youtube.com/watch?v=QfTtWglsqXM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.