Alcohol és Stula Rock a szombathelyi Végállomásban – Vendég: Bad Ferro

Már javában tart az AlcoholRemélem zavarok” lemezbemutató turnéja. A teltházas budapesti koncertet Debrecen, majd március 30-án Szombathely követi. A debreceni bulihoz hasonlóan Szombathelyen is a Stula Rock legénységével együtt veszik be a klubot, és a két csapatnak a Bad Ferro melegíti majd be a színpadot.

Az Alcohol új korongja a megjelenés óta szinte folyamatosan a MAHASZ TOP 40-es listáján szerepel, és a lemez dalaira készített videoklipek is egyre népszerűbbek a zenekar Youtube csatornáján.

A Stula Rock is dolgozik már a második albumon, és mivel a csapat visszatérő fellépő Szombathelyen, a jó buli március 30-án garantált 🙂

Facebook esemény a részletekkel:  https://www.facebook.com/events/375007546611307/

Zenekari Facebook oldalak:

https://www.facebook.com/Alcoholzenekar/
https://www.facebook.com/stularock/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.