Végighallgatható a Misery Index új albuma

Hivatalosan március 8-án jelenik meg a Misery Index legújabb nagylemeze, a Rituals of Power, ám a Season of Mist már ma felpakolta a baltimore-i death metal/grindcore-banda hatodik albumát a csatornájára. A kegyetlen hangzásért Erik Rutan (Hate Eternal) és Will Putney (Fit for an Autopsy) felelt.

A zenekart itthon legközelebb július 2-án Whitechapel budapesti buliján láthatod, ahol rajtuk kívül még két hazai banda, az Omega Diatribe és a Dreadwolf is fellép.

//www.youtube.com/watch?v=E8Dcf_xEBQ8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.