MARK MORTON – Klip született a Lamb Of God gitáros és Chester Bennington közös dalához: Cross Off

A Lamb Of God gitárosa, Mark Morton egy szólóalbummal jelentkezett március 1-jén, az Anesthetic címet viselő lemez Cross Off dala pedig a néhai Linkin Park énekessel, Chester Benningtonnal készült. Ehhez a dalhoz most egy hivatalos videoklip is elkészült. A lemezen Chester Bennington mellett énekel a Lamb Of God frontembere, Randy Blythe, továbbá az Alter Bridge frontembere és Slash partnere, Myles Kennedy, az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz, de Chuck Billy és a Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix is.

A Cross Off dalt még 2017 áprilisában rögzítette Mark és Chester Bennington, a szerzői pedig: Mark Morton, Chester Bennington, Jake Oni és a producer Josh Wilbur. A nótában Paolo Gregoletto basszusozik és Alex Bent dobol, mindketten a Triviumból. A zenei alapok részben megvoltak már, amikor Chester bekapcsolódott a munkába, majd további ötleteket és szövegeket is hozott a számhoz, nem csupán kivételesen egyedi hangját tette hozzá a zenéhez. 

 


www.facebook.com/markmortonmusic

 


MARK MORTON feat. CHESTER BENNINGTON - Cross Off (a 2019-es Anesthetic albumhoz)
Mark Morton: "Myles Kennedy egy szupertehetséges zenész. Sokan nem is tudják, micsoda gitáros, amellett persze, hogy csodás hangja van. Rettentő profi volt az egész folyamat során, nagyon könnyű volt vele dolgozni. Ő is azonnal eszünkbe jutott, amikor a megfelelő énekeseken agyaltunk. Myles írta a dal szövegét, s előtte meg is kérdezte, hogy milyen dolgokról szóljon. Én meg mondtam neki, hogy tegye azt, amit szokott, ezért is akarjuk, hogy énekelj ebben a dalban... Épp ezt szeretem az ilyen zenei együttműködésekben."MARK MORTON feat. MYLES KENNEDY - Save Defiance (a 2019-es Anesthetic albumról)
MARK MORTON feat. RANDY BLYTHE & ALISSA - The Truth Is Dead
(szöveges videó a 2019-es Anesthetic albumhoz)


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.