Zord ★ Old Remorse ★ Czemende – Ingyenes koncert a Cornerben

Március 15-én egy igazi zenei csemege vár mindenkit a miskolci Cornerben. A nemrég új albummal jelentkező Zord, a szintén thrashban utazó OId Remorse, és a népzenét a rockkal mesterien ötvöző Czemende lép ugyanis színpadra.

A Zord harmadik korongja, a Peripheria tavaly ősszel látta meg a napvilágot, a Nail Records gondozásában. A nemzetközi sajtó már beindult, csupa pozitív kritika érkezett még a tengeren túlról is. A koncerten már hozzá lehet jutni az új lemezhez, a rajongók mindenképp keressék majd a merch pultot.

Az Old Remorse lényegében az 1987-ben alakult Remorse zenekar old verziója  Korai demók, In versio, Álmatlanság. Sötétség lemezek dalait viszik kizárólag színpadra.

A Czemende egy igazán különleges színfolt a magyar zenei palettán. Jelenleg a következő lemezükön dolgoznak, tehát aki teheti, mindenképp csípje el őket is március 15-én, a Cornerben. A belépés ingyenes!

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/1968980740078536/

Zenekari oldalak:

https://www.facebook.com/zordmetal/

https://www.facebook.com/oldremorse/

https://www.facebook.com/czemende/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.