KabinLáz – Szombaton jön az új EP, itt az Álomféreg!

Rockvilág.hu online rockmagazin

Szombaton jelenik meg a püspökladányi modern rock/metalos, grunge-os KabinLáz új két dalos EP-je a “Milenneha”. A kislemezen az egyik dal a 2014-es ‘Álomféreg’ demó címadójának 2019-es változata. A felvételek a budapesti Híd Média Stúdióban zajlottak tavaly novemberben és decemberben. A keverésért és a masterért Drobek Attila felelt. A lemez borítóját Tőkés Anikó követte el. Az ‘Álomféreg’ dalhoz a szöveges videót Papp Lajos (Dying Wish) készítette. A zenekart élőben legközelebb Körösladányban, az Éva Kávéházban lehet elcsípni március 16-án a Mindenen Keresztül társaságában.

“Ahogy ígértük, elkészült a zenekar lazább oldalát felvillantó 2 dalos EP-nk, melyről máris elérhető egy régi-új szerzemény, a KabinLáz indulásával nagyjából egyidős Álomféreg 2019-es verziója. A dalra a Dying Wish-ből is ismert, Papp Lajos ‘Maci’ készített egy nagyon hangulatos szöveges videót. A felvételek Budapesten, a Híd Média Stúdióban készültek, a hangzásért Drobek Attilát illeti dicséret.
Köszönet és üdvözlet továbbá: Papp Lajos (videó), Tőkés Anikó (dizájn), Kasnyik Marci, Kasnyik Gergő, Jantyik Zsolt, Jantyik Csaba, Méhes János.
Hamarosan jövünk a másik dallal is, addig tessék hallgatni ezt a lassan klasszikussá nemesedő hányattatott sorsú gyöngyszemet!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.