Szexuális botrány miatt elmarad a Capsize budapesti koncertje

Szexuális zaklatási botrány robbant ki a kaliforniai Capsize zenekar körül, miután héten egy lány a Twitteren közzétett egy posztot, ami szerint a zenekar egyik, meg nem nevezett tagja szexre kényszerítette őt. A zenekar tegnap egy közleményben reagált a vádakra, azt írták, a szóban forgó tagot eltávolították a zenekarból, és most egy időre visszavonulnak, amíg kitalálják, hogyan haladhatnak tovább. Lemondták az összes koncertjüket, köztük a március 15-i budapesti fellépést is, később pedig a közösségi médiás profiljaikat is törölték.

A botrányt kirobbantó lány és a zenekar posztjaiból nem lett egyértelmű, de később kiderült, hogy Nick Lopez gitárosról van szó, ugyanakkor időközben többen hasonló vádakat hoztak fel Daniel Wand énekes ellen is. Ezekre a zenekar egyelőre nem reagált. Az ügy bővebb részleteit az AltPress írta meg egy hosszabb cikkben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.