Euphoric Melancholia: megjelent a The Vernal új albuma

Nuskull Magazin

Megjelent az esztergomi The Vernal első nagylemeze, az Euphoric Melancholia. Többször is említettük már, hogy a midwest emo örökös hazai helytartóira érdemes figyelni, de amit most letettek az asztalra, az bizony jócskán felülmúlta az elvárásokat: a srácok úgy készítettek egy melankóliával terhelt, exportképes emo-anyagot, hogy a hallgatása közben végig egy jóleső érzés kerít hatalmába. Ezt a látszólag feloldhatatlannak tűnő ellentétet játszi könnyedséggel hozták közös nevezőre a srácok, és egyszerre ágyazták egy lebegtető, sodró és felemelő zenei közegbe.

A banda legközelebb március elején tol két bulit Lengyelországban (9-én Krakkóban, 10-én Poznańban játszanak), de itthon is fognak koncertezni tavasszal, a pontos dátumokat később jelentik be.

//www.youtube.com/watch?v=I_JqB-T6OrU

Fotó: Somogyi Lajos / Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.