Új éneklős-darálós dalt mutatott a Whitechapel

Nuskull Magazin

Bő egy hónap van hátra az új Whitechapel-album megjelenéséig, amiről most egy újabb számot lehet meghallgatni egy kellőképp horrorisztikus klippel együtt. A When a Demon Defiles a Witch című darabra az intro alatt még rá sem lehet ismerni, de hamar beindul a masszív brutalizálás, aztán a refrénben Phil Bozeman egyszerre hörög és énekel, később pedig az előző számhoz hasonlóan megint megmutatja az altermetalos, Maynard James Keenan-féle hangját is. Szerintem az eddigi négy előzetes dal közül simán ez a legjobban felépített darab, ebben működnek együtt a legjobban a durva és a dallamos részek, na meg a gitárszólós rész is kiváló.

Az album március 29-én jelenik meg The Valley címmel, a producere Mark Lewis (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder stb.) volt, a doboknál pedig Navene Koperweis (ex-Animals As Leaders) segítette ki a bandát a stúdióban.

A zenekar július 2-án a Dürer Kertben koncertezik, előttük a Misery Index, az Omega Diatribe és a Dreadwolf nyit.

//www.youtube.com/watch?v=RuRZYB9EEZM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.