Budapestre jön a This Is Hell

A No Regret Productions hosszú idő után a napokban két új koncertet is bejelentett a nyárra.

Június 25-én nem kisebb név lép a Dürer Kert színpadára, mint a New York-i This Is Hell. Az öt év szünet után tavaly visszatért banda előtt hazai oldalról az Anchorless Bodies és a Trusting játszik majd, részletek az eventnél.

Egy kicsit később a brit Big Cheese is érkezik, ők augusztus 2-án játszanak az Aurórában. Előzenekaraik a budapesti Touch, a szintén brit Mere Mortal, valamint az olasz Blvd of Death lesznek.

//www.youtube.com/watch?v=E60n9xJyH9g

//www.youtube.com/watch?v=TAlZ2d0o0XY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.