Molnár Róbert Band ★ Midller ★ UHC – Ingyenes koncert a szolnoki Siesta Clubban

Haverock Közösség

A Szolnoki Dal szervezésében, február 16-án egy három zenekaros ingyenes koncert kerül megrendezésre Szolnokon, a Siesta Clubban.

Az Árnyak és az October zenekarok torka, Molnár Róbert saját zenekarával, Molnár Róbert Band-el készül az eseményre. Így a szolnoki dark rock kedvelőinek ez a buli mindenképp kötelező.

A Zorall idei vendégzenekarainak egyike a Midller. Őket így 2019-ben az ország több pontján is láthatjuk, illetve hallhatjuk majd, de hazai pályán játszani persze mindig különleges.

A dirty rockban utazó UHC tavaly novemberben talált rá új frontemberére. Az idei koncertek szervezése folyamatban, és a tervek között egy három számos EP is szerepel.

A zenekarok munkásságába alább bele is tudtok hallgatni, február 16-án pedig irány a Siesta. A belépés pedig ingyenes.

Ha mégis támogatni szeretnéd a rendezvényt, hozz egy tábla csokit, mely a Kamasz-Tanya GYIE Fogyatékos Nappali Ellátó Intézmény lakóihoz kerül majd.

Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/531874407321831/

https://www.facebook.com/molnarrobertband/

https://www.facebook.com/midller/

https://www.facebook.com/uhczenekar/

 

 

 

 

 

Sender notified by
Mailtrack 19. 01. 16. 16:07:35

Mellékletek terület

YouTube-videó (Molnár Róbert Band – Tovább – Aki melléd áll (Official Music Video)) előnézete

Molnár Róbert Band – Tovább – Aki melléd áll (Official Music Video)

YouTube-videó (Szolnoki DAL Fesztivál 2018 – Midller (TV)) előnézete

Szolnoki DAL Fesztivál 2018 – Midller (TV)

YouTube-videó (UHC – Gyere velem (Official Music Video)) előnézete

UHC – Gyere velem (Official Music Video)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.