HEARTKILLER – Dalpremier a debreceni csapattól: Senkit nem hagyunk hátra

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Áprilisban egy új kislemezzel jelentkezik majd a debreceni Heartkiller zenekar, az új anyag címadó dalával - Senkit nem hagyunk hátra - pedig máris megismerkedhetsz. Az EP nyitódalát, a klippel kísért Lúzert már ősszel bemutatta a csapat.

Heartkiller:
"Mindannyiunk életében fontos a barátság, a barátok jelenléte. Nem hagyjuk egymást cserben, vállvetve harcolunk egymásért. Az ilyen barátságok néha még a vérségi köteléknél is erősebbek."
 


www.facebook.com/heartkillermusic

HEARTKILLER - Senkit nem hagyunk hátra (a 2019-es EP előzeteseként)
HEARTKILLER - Senkit nem hagyunk hátra EP
(2019/04)

01. Lúzer
02. Ellenség a kapuknál
03. F.E.A.R.
04. Élvezd
05. Senkit nem hagyunk hátra
06. Útvesztő

HEARTKILLER - Lúzer (a 2019-es EP előzeteseként)

 
 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.