Dobozba zárt érzelmek – Itt a PLASTICOCEAN új videója

Izgalmasan kezdődik az idei év a soproni PLASTICOCEAN zenekarnál. A Hangfoglaló Program Induló előadói alprogram idei évadának egyetlen metálzenekará klippremierje most van a Lángolón. A videó még a Wave című nagylemezük Farewell dalához készült, de már javában dolgoznak az új albumon, ami idén jelenik majd meg. 

Régóta tervben volt, hogy készüljön videó a Farewell hez. Nagyon közel áll hozzánk ez a dal, hiszen ez volt az első szerzeménye a zenekarnak. A szöveget Geo (Pap Gergő - énekes) írta, amit egy szakítás ihletett. A zenét a többi dalhoz hűen mi szereztük. A felvételeket, a vágást és igazából mindent a White Noise Pictures készített. Nagyon köszönjük neki, hogy ismét profi munkát végzett.

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Lángoló Gitárok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!