A DAL 2019 – Sem a Leander Kills, sem a Salvus nem jutott tovább

Két rockbanda is szerepelt A Dal 2019 tegnap esti, harmadik válogatójában, de sem a Salvus nem jutott tovább a Barát című nótájával, sem a Leander Kills a Hazavágyommal.

A Dal 2019 élő adásába jutott harminc dal előadói közül a szombati harmadik adásban is tíz produkció lépett színpadra: Kyra (dalának címe: Maradj Még), a Leander Kills (Hazavágyom,), a Mocsok 1 Kölykök (Egyszer), a Monyo Project (Run Baby Run), Nagy Bogi (Holnap), Pápai Joci (Az én apám), Petruska (Help Me Out of Here), a Ruby Harlem (Forró), a Salvus (Barát) és a USNK (Posztolj).

 A dalválasztó show zsűrijében Both Miklós, Vincze Lilla, Mező Misi, és Nagy Feró foglalt most is helyet, az ötödik zsűritag pedig ezúttal is a közönség volt. Végül továbbjutott Nagy Bogi, Pápai Joci, a Mocsok 1 Kölykök, Petruska, a Ruby Harlem, illetve a vigaszágon a közönség szavazataival a USNK.

Az elődöntőket február 9-én és 16-én tartják. A február 23-i döntőbe nyolc versenyző jut be.


LEANDER KILLS - Hazavágyom (A Dal 2019)

SALVUS - Barát (A Dal 2019)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.