Egy abnormális gyűjtemény – Új videót adott ki a Solidity

Friss klippel jelentkezett a prog/US power vonalas budapesti Solidity. A 2012-ben alakult csapat olyan zenekarokat jelöl meg inspirációként, mint a Nevermore, az Annihilator és a Scar Symmetry, az első lemezüket pedig 2016-ban adták ki An Abnormal Collection címmel. Ennek a nyitódalát, a The Collectiont filmesítették most meg. A lemez felvételei Gyulán, a No Silence stúdióban készültek Simon István vezetésével, a friss videót pedig a Mechanical Melon forgatta.

A 2017-ben a hazai Wacken Metal Battle döntőjét is megjárt zenekar idénre tervezi második nagylemezének megjelenését. Előben legközelebb április 6-án a Rocktogonban lehet elcsípni őket.

//www.youtube.com/watch?v=0iuz5I—Ko

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.