Tavaszi zsongás a Trip hajón – Stula Rock ★ Rocken Dogs ★ Chrome RT

Tegye fel a kezét, aki már várja a tavaszt! Mi is nagyon várjuk, hiszen március 16-án egy igazán ütős programmal várunk mindenkit a Dunán. A Trip hajó színpadán ugyanis a Stula Rock, a Rocken Dogs és a Chrome RT ad koncertet azoknak, akik szeretik az igényes rockzenét.

Január 31-ig szuperakciósan, mindösszesen 1500 forintért tudsz jegyet vásárolni, itt – a helyszínen ugyanezért már 2500 forintot kell majd fizetned.

A Stula Rock és a Rocken Dogs idei első budapesti koncertjére készül, sztárvendégekkel, a Chrome RT pedig lemezbemutató turnéja keretében játszik majd a hajón.

Gyertek, és zsongjunk együtt március 16-án, a Trip hajón!

A koncert Facebook oldala

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.