Sammy Hagar & The Circle – Dalpremier – Trust Fund Baby

Space Between címmel május 10-én jelenik meg a Sammy Hagar énekes (ex-Van Halen,. Montrose), Michael Anthony basszer (ex-Van Halen), Jason Bonham dobos és Vic Johnson gitáros alkotta hard rock szupergrupp, a The Circle első stúdióalbuma. A lemezről elsőként a Trust Fund Baby dalt tették közzé.

A The Circle 2015-ben mutatkozott be egy At Your Service című koncertlemezzel (CD, DVD). Az élő felvétel elsősorban Hagar karrierjének (többek közt a Montrose, a Van Halen, a The Waboritas, a Chickenfoot és az énekes szólóbandája repertoárjából), valamint a Led Zeppelin legnagyobb slágereit eleveníti fel. A csapat 2014 folyamán egy nagyszabású turnét bonyolított le, a ‘A Journey Through The History of Rock’ elnevezéssel – ennek egyes előadásaiból állt össze az első koncert-DVD, ami 2015. december 18-án jelent meg, ‘At Your Service’ címmel, kiegészítve exkluzív interjúkkal és bónuszokkal.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.