Tavaszi zsongás a Trip hajón – Stula Rock ★ Rocken Dogs ★ Chrome RT

Tegye fel a kezét, aki már várja a tavaszt 😉 Mi is nagyon várjuk, hiszen március 16-án egy igazán ütős programmal várunk mindenkit a Dunán.

A Trip hajó színpadán ugyanis a Stula Rock, a Rocken Dogs és a Chrome RT ad koncertet azoknak, akik szeretik az igényes rockzenét.

Január 31-ig szuperakciósan, mindösszesen 1500 forintért tudsz jegyet vásárolni, itt – https://jegy.rock1.hu/tavaszi-zsongas_20190316 – a helyszínen ugyanezért már 2500 forintot kell majd fizetned.

A Stula Rock és a Rocken Dogs idei első budapesti koncertjére készül, sztárvendégekkel ;), a Chrome RT pedig lemezbemutató turnéja keretében játszik majd a hajón.

Gyertek, és zsongjunk együtt március 16-án, a Trip hajón!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2379520675408925/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.