THE TUMOR CALLED MARLA – Holnap ingyenes buli a Szimplában, lesz élő stream is

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Ingyenes koncertet ad holnap, szombaton a két énekessel operáló The Tumor Called Marla a Szimpla Kertben. A banda látványos, egyedi színpadképpel támogatja meg az előadásait; a szombati bulit a Facebookon élőben streamelik majd.

A progos és elektronikus elemeket vegyítő budapesti modern metal csapat bemutatkozó EP-je az amerikai Imminence Records gondozásában jelent meg, de 2018-as első lemezüket már az Edge Records adta ki. A Limbo City az elődjéhez hasonlóan nemzetközileg is pozitív kritikákat kapott, nagy érdeklődés fogadta, a hétvégi koncerten is ezen kiadványok legjobb dalait lehet majd élőben hallani.

 


www.facebook.com/thetumorcalledmarla

 
A szombati koncert Facebook oldala

 


THE TUMOR CALLED MARLA - Temper Trap (a 2018-as Limbo City lemezhez)
THE TUMOR CALLED MARLA - Distances (a 2018-as Limbo City lemezhez)
THE TUMOR CALLED MARLA - Tmesis (szöveges videó a 2018-as Limbo City lemezhez)


 


 

Social Media:

#tumorsquad Facebook
http://bit.ly/tumorsquadfb
Youtube
http://bit.ly/tumorsquadyt
Instagram
http://bit.ly/tumorsquadig
Twitter
http://bit.ly/tumorsquadtw
Spotify:
http://bit.ly/tumorsquadsp
Deezer:
http://bit.ly/tumorsquaddei
Tunes:
http://bit.ly/tumorsquadit
Google Play:
http://bit.ly/tumorsquadgp 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.