CADAVERES – Újra teljes a csapat!

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Még november végén a Facebook oldalán jelentette be a Cadaveres zenekar, hogy békében és barátságban búcsút vesznek Bölcsföldi Zoltán énekestől és Jakus Dávid dobostól. Azóta lefutottak az utolsó koncertek a régi felállásban, február 9-én, Veszprémben pedig már az új Cadaveres mutatkozik majd be. Zoli helyére Pápai Zsolt énekes (Pennhurst) került, Dávid utódja pedig Tajti Vince (Slipchaos, Hellalive) lett.

"Sziasztok! Első alkalommal február 9-én, Veszprémben találkozhattok újra a zenekarral - az alábbi felállásban: Gőbölös Kálmán gitáros, Körmöczi Péter gitáros, Pápai Zsolt énekes, Delcsik Balázs basszer és Tajti Vince dobos. Izgatottan várjuk a tavaszi koncertsorozatot és hamarosan új nótákkal is jelentkezünk!"
(Fotó:
Lányi Kristóf)


www.facebook.com/CADAVERESBAND

02.09.Veszprém/Szigony
02.16.Szombathely/Végállomás
03.22.Dunaújváros/Kaptár Music
03.23.Dunaszerdahely(SK)/Soul Hunter
04.06.Szeged/Városi Rock Klub
04.13.Nyíregyháza/Club Hollywood
04.27.Komló/Zrínyi Klub

 


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.