The Wildhearts – 10 év után új lemez, ráadásul a klasszikus felállással

Tulajdonképpen rejtély, hogy a The Wildhearts miért nem futott be sokkal nagyobb karriert a ’90-es években, mint amilyent, hiszen a hozzájuk hasonló, lendületes, dallamos punk/rock zenekarok (Green Day, Offspring) mind megcsinálták a szerencséjüket. Persze erről ők is tehetnek, mert hol vannak, hol nincsenek. Legutóbbi stúdiólemezük például idestova 10 éve jelent meg.

Ginger most azonban összekapta magát és a The Wildherats legerősebb felállását, vagyis Ginger oldalán nemcsak C.J. gitárost és Rich Battersby dobost, hanem most már Danny McCormack basszusgitárost is ott találjuk. Az 1993-as Earth Vs. The Wildhearts album turnéján és az 1995-ös P.H.U.Q. időszakában, vagyis a csapat csúcsperiódusában aktív négyes utoljára 2005-ben állt együtt színpadon, de akkor is mindössze egyetlen buli erejéig. A négy gazember pár hónap múlva (május 3), Renaissance Men címmel szabadítja rá hallójáratainkra az új dalokat.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.