CANNIBAL CORPSE – Erik Rutan fogja pótolni Pat O’Brient a turnékon

Azt már decemberben világossá tette a Cannibal Corpse, hogy Pat O'Brien gitáros nagy nyilvánosságot kapott személyes problémái miatt egyetlen koncertet sem mondanak le, és most azt is bejelentették, hogy februártól a turnékon Erik Rutan (Hate Eternal, ex-Morbid Angel) játszik majd Pat helyén.

"Nem ez az első alkalom, hogy Erik Rutan kooperál a zenekarral, négy albumuknak (Kill, Evisceration Plague, Torture, Red Before Black) is ő volt a producere, és mint a death metal világ egyik legelismertebb gitárosa, aki korábban a Morbid Angelben is zenélt, a lehető legmegfelelőbb ember a posztra..."

 
Január végéig még megtalálod az újságosoknál a HammerWorld magazin decemberi-januári számát, benne egy alapos Erik Rutan interjúval.

   

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.