Utolsó lemeze kiadására készül a The Cranberries

2018. január 15-e szomorú dátum a rockrajongók életében; e napon hunyt el ugyanis a The Cranberries frontasszonya, Dolores O'Riordan. A karizmatikus ír énekesnő halálát alkoholmérgezés okozta, egy kád vízbe fulladva találták meg egy londoni szállodában - a banda éppen új albumát rögzítette a brit fővárosban.

A csapat tagjai úgy döntöttek, kiadják a korongot, amelyen Dolores hangja utoljára hallható - In The End címmel, április 26-án lesz kapható a lemez, amely egyúttal egy emlék is lesz tragikus körülmények között elhunyt énekesnőjük számára.

Dolores 46. életévében hagyta itt a földi világot, azt pedig tudni lehetett, hogy bipoláris zavarban szenvedett. A mezzoszoprán hangfekvéssel rendelkező énekesnő 1989-ben, egy újsághirdetés útján csatlakozott az együtteshez.

A zenekar felfedte a borítót és a számlistát is, és az All Over Now című szerzeményhez készített videót is, íme:

A számok listája:

01. All Over Now 
02. Lost 
03. Wake Me When It's Over 
04. A Place I Know 

05. Catch Me If You Can 

06. Got It 
07. Illusion 
08. Crazy Heart 
09. Summer Song 
10. The Pressure 
11. In The End

 

cranberriesintheendalbum.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.