A Whitechapel kiadott egy új Tool-számot

Újabb dal jött ki a Whitechapel március 29-én megjelenő, The Valley című lemezéről. A Mark Lewis producerrel (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder stb.) és Navene Koperweis dobossal (ex-Animals As Leaders) készült albumról eddig két számot hallottunk: az első egy arcbamászó, böszme sulykolás volt, a másik meg egy pattogós, grúvós nu metal-nóta hörgéssel. Most meg itt ez a legújabb, Third Depth című darab, ami jóformán az új Tool is lehetne, Phil Bozeman énekes olyan pontosan hozza benne Maynard James Keenan manírjait – persze csak amíg el nem kezd dühös medve módjára bömbölni itt is. Szerintem jó értelemben érdekes, meglepő dal, de az is biztos, hogy a régi deathcore-fanok közül erre is sokan ki fognak akadni.

A banda június 1-jén a Dürer Kertben mutatja be az új lemezt, előttük a Misery Index, az Omega Diatribe és a Dreadwolf játszik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.