HAMMERWORLD – A hét legolvasottabb 10 cikke

Sokan vannak, akik csak a hétvégén tudnak hosszabb időre a net elé ülni, ezért arra gondoltunk, hogy vasárnaponként összegyűjtjük az adott hét legtöbbet olvasott Hammerworld.hu cikkeit, híreit.


Ezen a héten ez volt a Top 10 mifelénk:1. KALAPÁCS - Új klip Viczián Ottó főszereplésével: Jekyll és Hyde2. METALLICA - A The Four Horsemen ...ahogy még sosem hallottad3. AXL ROSE - 10 év után egy új dalban a Guns N' Roses frontembere: Rock The RockAMON AMARTH - Kész az új album, tavasszal jön majd ki5. DREAM THEATER - Jönnek a Fezen fesztiválra!6. STEEL PANTHER - A nyáron végre Budapestre is eljutnak!7. MARK MORTON - Premier, a Lamb Of God gitáros és Chester Bennington közös dala: Cross Off8. DISTURBED - "Csak az hal meg igazán, akire nincs ki emlékezzen"


9. DREAM THEATER - A második új dal a februári albumról: Fall Into The Light10. IN FLAMES - Dalpremier, a márciusi album címadó nótája: I, The Mask 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.