Klippremier: Jinjer – Perennial

Tavaly óta tudni lehet, hogy az ukrán Jinjer középlemezzel örvendezteti meg rajongótáborát, amely ugyan egy hónap csúszással ugyan, de holnap megérkezik.

Január 25-én a Barba Negrában a Soilwork és az Amorphis társaságában lépnek fel Tatiana Shmaylyukék, addig is itt egy új dal, a Perennial, íme:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.