A Watch My Dying visszatért és még progresszívebb lett

Nuskull Magazin

Tavaly szinte semmit nem hallottunk a Watch My Dyingról, mivel az esztergomi metálzenekar elvonult a világ elől, szünetelt egyet, meg közben egy új lemezen is dolgozott. Most viszont eljött a visszatérés ideje, és ma meg is jelent az első friss szám. A címe 3. fejezet, avagy a valótlan város, és még a banda jellegzetes agyas stílusához képest is egy elég progresszív darab.

Ilyen lesz egyébként az egész új anyag is, Bori Sándor gitáros a Lángolón azt mondta, hogy az új számokban nem nagyon vannak versszakok meg refrének, ehelyett a könyv- vagy filmszerű, A-ból B-be tartó, “riffpazarló” dalszerkezetek a jellemzők. Veres Gábor énekes ehhez még hozzátette, hogy a szövegvilág is átalakult egy kicsit, szürreális helyett most inkább szimbolikusak a sorok, amikhez még a régi álomnaplóit is előásta egy szekrény mélyéről.

Az új évben a banda megint rákapcsol a koncertezésre is: péntek este a Dürer Kertben a Stagediving fesztiválon játszanak először, aztán január 19-én lesz egy hazai pályás buli Esztergomban. A későbbi dátumokat meg a facebook-oldalukon lehet megtalálni.

//www.youtube.com/watch?v=Gy4ezxo893Q

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.