VLTIMAS – Dalpremier az ex-Morbid Angel frontember új extrém metal csapatától: Total Destroy!

Something Wicked Marches In címmel március végén jelenik meg a debütáló albuma annak az új extrém metal bandának, az Vltimus-nak, amelyben az ex-Morbid Angel frontember, David Vincent egyesítette erejét az ex-Mayhem, Aura Noir gitárossal, Rune "Blasphemer" Eriksennel, valamint a Cryptopsyból ismert Flo Mounier dobossal. Máris megismerkedhetsz a lemez második előzetes dalával, a Total Destroy!-jal.

Blasphemer: "Ez volt ez egyik utolsó dal, amelyik elkészült a lemezhez, és kétségtelenül egy olyan számról van szó, amelyik remekül tükrözi az energiát és az eltökéltséget, amit beletettünk az anyagba. Nincs könyörület, csakis Total Destroy!"

 


www.facebook.com/VLTIMAS
 

 

VLTIMAS - Total Destroy! (a 2019-es Something Wicked Marches In albumról)
 

Blasphemer: "Az a személyes véleményem, hogy a lemezünk bármelyik dalát kihozhatnánk single gyanánt. Végül a Praevalidus mellett döntöttünk, mint első előzetes dal, mert intenzív és azonnal hat, ugyanakkor megfelelően mutatja be azt is, hogy ez a banda és ez a lemez miről is szól. Kezdődjék hát a gonosz ünneplése!"VLTIMAS - Praevalidus (a 2019-es Something Wicked Marches In albumról)
 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.