Aprítós-dallamos új dalt mutatott a Wage War

Nuskull Magazin

Low címmel egy friss számot mutatott be a Wage War. A nemrég Budapesten járt floridai metalcore-bandának ez az első megjelent dala a 2017-es Deadweight album óta, masszív, lehangolt, Architects-szerű riffekkel és egy nagyívű dallamos refrénnel. Ahogy Cody Quistad gitáros/énekes mondja: megvan benne minden, amit a Wage War-tól várhatsz, de még kifinomultabb formában.

A számot egyébként a srácok tavaly írták a Warped Tour-on, majd A Day to Rememberből ismerős Jeremy McKinnon és Tom Denney segítségével gyúrták készre, a keveréséért pedig Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, DevilDriver stb.) felelt.

//www.youtube.com/watch?v=t2d3EDNDCn8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.