HELLOWEEN – Ilyen volt a Pumpkins United World Tour

2017 októberében indult a Helloween különleges turnéja, a Pumpkins United, kiegészülve Michael Kiske énekessel és Kai Hansen gitárossal, az utolsó 2018-as koncertekről pedig egy összefoglaló videót tett közzé a csapat. A Helloween - Kiskével és Hansennel - 2019-ben nekilát egy új album elkészítésének. A lemez megjelenése 2020-ra várható.

Helloween: "Több mint 14 hónapja indítottuk el a Pumpkins United World Tour-t. Óriási volt látni világszerte azt a rengeteg csodaszép tökfejet. Megtiszteltetés számunkra, hogy a rajongóink a legjobbak közül valók a világon! Itt egy kis ízelítő az utolsó bulikról, Hamburgból, Bambergből és Karlsruhéból. Ezzel kívánunk köszönetet mondani nektek! Klassz volt veletek és a szeretett stábunkkal! És most egy kis turnészünetre van szükségünk."

 


www.facebook.com/helloweenofficial

 
 

HELLOWEEN - Pumpkins United World Tour (turnés összefoglaló)
HELLOWEEN - Wacken 2018 (a teljes koncert)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.