AENIMUS – Progos és extrém metal a Bay Area-ból, dalpremier: The Dark Triad

Dreamcatcher címmel február 22-én lát napvilágot a progos, extrém metalt nem kevés deathcore hatással játszó Bay Area-beli banda, az Aenimus második albuma, a 2013-as Transcend Reality folytatása. A Nuclear Blast kiadóhoz szerződött ötöstől máris meghallgatható a második lemeuzelőzetes dal, a The Dark Triad. A Dreamcatcher egy konceptlemez, amelyet horrorregények mellett olyan filmek inspiráltak, mint a The Shining, az It, a Hannibal Lecter vagy a The Dead Zone. Az albumon olyan vendégek is hallhatók, mint Mike Semesky (ex-Intervals, ex-The  Haarp Machine), Jamie Hanks (I Declare War) vagy Brian James (Fallujah).

Sean Swafford gitáros: "A The Dark Triad dal a Bárányok hallgatnak filmre épült, és arra, ahogy Clarice próbálja megérteni Hannibalt. Igyekszik kategorizálni őt a pszichológiából ismert sötét triászt alkalmazva. A sötét triász tagjai pszichopaták, nárcisztikusak és machiavellisztikusak. Azonban olyan karakterrel, mint Hannibal, még sosem találkozott, ami azt eredményezi, hogy Hannibal manipulálni képes őt."

 


www.facebook.com/aenimus
 
AENIMUS - The Dark Triad (a 2019-es Dreamcatcher albumról)
AENIMUS - Before The Eons (a 2019-es Dreamcatcher albumhoz)


 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.