BRING ME THE HORIZON – Ilyen popnótát még nem hallottál tőlük: Medicine

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Mantra címmel a nyár végén jelentkezett egy új dallal az Oli Sykes vezette Bring Me The Horizon, a január 25-én megjelenő Amo című (az amo portugál nyelven szerelmet jelent) új stúdióalbum harmadik előzetes tételeként pedig most itt a videoklippel kísért Medicine dal.

A Bring Me The Horizon legutóbbi albuma a popos iránya miatt sokat kritizált, ugyanakkor ultrasikeres 2015-ös That's The Spirit volt. A hatodik BMTH albumot a nyár folyamán rögzítették Los Angelesben, producerként pedig Sykes és a banda billentyűse, Jordan Fish dolgozott az anyagon, amelyet minden korábbinál változatosabbnak, bizarrabbnak és csodásabbnak mondanak.

 


www.facebook.com/bmthofficialOli Sykes: "Elég más lett az új anyag, mint a That's The Spirit, de közben vannak hasonlóságok is. Súlyos banda akarunk lenni, de nem úgy súlyos, ahogy gondolod."BRING ME THE HORIZON - Medicine (a 2019-es Amo album előzeteseként)
BRING ME THE HORIZON feat. DANI FILTH - Wonderful Life (szöveges videó a 2019-es Amo albumhoz)
BRING ME THE HORIZON - Mantra (a 2019-es Amo album előzeteseként)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.