Rattle Inc. olvasótalálkozó a Tormentor tagjaival – január 5-én a budapesti Jelen bisztró hátsó különtermében

Rockvilág.hu online rockmagazin

Az V. Rattle Inc. olvasótalálkozó vendége a reneszánszát élő, kultikus Tormentor zenekar három tagja, Csihar Attila énekes, Szigeti Attila gitáros és Farkas György basszusgitáros lesz. Velük 16.30-tól Coly „pódiumbeszélget”, utána pedig remélhetőleg dedikálásra, közös fotózásra is lesz lehetőség.

Zozzie kvízjátékának nyertesei ugyancsak értékes Tormentor-relikviákkal lehetnek gazdagabbak, úgyhogy minden bizonnyal emlékezetes délután/este elé nézünk. Ne hagyjátok ki!

Plusz, hacsak nem akadályozza meg egy brutál havazás, Stauderer János is ott lesz a helyszínen a METAL ÖR DIE Records disztróval. Friss Detonátor-pólók és Atomic-bakelitek is érkeznek, valamint a Hunug Records és a Thrash Zone kiadók disztrójában is körülnézhettek.

Aki jön (és még nem tette volna meg), kérjük, jelezze az esemény Facebook-oldalán, az „Ott leszek” gomb megnyomásával. Köszi!

Ne feledjétek, most szombaton (január 5-én16 órakor találkozunk a budapesti Jelen bisztró hátsó különtermében (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., a Corvin áruház tömbjének jobb hátsó sarka)!

Facebook esemény

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.