CRASHDÏET – A második dal az új énekessel, videoklippel a Reptile

A svéd sleaze/punk/glam vonal egyik legjobbjának számító Crashdïetben 2017 ősze óta Gabriel Keyes az énekes, ő lett a 2015-ben kiszállt Simon Cruz utódja, és az elsőként bemutatott We Are The Legions után most már a második friss dallal, a klippel kísért Reptile-lal is lehet ismerkedni. A 4 albumos csapat eredeti frontembere, Dave Lepard 2006 elején lett öngyilkos, majd H. Olliver Twisted énekelt náluk, Simon Cruz pedig 2009 és 2015 között volt a frontemberük.

A saját stúdiójukban Chris Laney-vel felvett új dal előzetese az ötödik albumnak, a 2013-as The Savage Playground lemez folytatásának.


www.facebook.com/realcrashdiet

 


CRASHDÏET - Reptile (2019)
CRASHDÏET - We Are The Legion (szöveges videóval az új dal, 2017)

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.