SABATON – Már készül az új stúdióalbum

A Sabaton már stúdióban van, készül a 2016-os The Last Stand album folytatása. A 2019-ben megjelenő új Sabaton lesz az első Tommy Johansson gitárossal, aki 2016-ban lett Thobbe Englund utódja. Joakim Brodén énekes és  Pär Sundström basszer egy rövid videóüzenetben foglalta össze, hogy mi is várható a csapattól 2019-ben.

"Vannak izgalmas híreink, srácok. Egy új lemezen dolgozunk, és nem azt mondom, hogy neki fogunk látni a munkálatoknak, valójában már készülnek is a felvételek."

 Joakim korábban ezt mondta a TV War-nak az új lemezről:


"A koncepcióval kapcsolatban számos ötletünk van, viszont sosem tudjuk előre, hogy ezek közül melyiket választjuk majd. Igaz, korábban volt már ilyen, elmondtuk, hogy mit is tervezünk, az utolsó pillanatban azonban másképp döntöttünk, emiatt voltak, akik csalódtak is. Szóval, nem titkolózni akarok...

Van 20 vagy 30 ötletünk, de addig nem fogunk dönteni, amíg az új dalok felét meg nem írjuk. Akkor derül majd ki, hogy milyen nyelv és milyen üzenet passzol a zenéhez. Nem lehet futurisztikus hadviselésről énekelni, ha a dalok régies jellegűek. Fontos számunkra, hogy a zene és a szöveg jól passzoljon egymáshoz."


 


 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.