POWERWOLF – Az új videoklip: Where The Wild Wolves Have Gone

Új videoklippel jelentkezett a Powerwolf; a The Sacrament Of Sin lemez Where The Wild Wolves Have Gone dalához forgatott videó amolyan összefoglalása a csapat 2018-as évének.

"Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani - 2018 egy fantasztikus évünk volt! A Where The Wild Wolves Have Gone egy nagyon különleges dal számunkra. Nézétek meg a klipet, amit a nótához készítettünk!"

 


 

www.facebook.com/powerwolfmetal

 


POWERWOLF - Where The Wild Wolves Have Gone (a 2018-as The Sacrament Of Sin albumhoz)
POWERWOLF - Stossgebet (a 2018-as The Sacrament Of Sin albumhoz)Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.