A Killswitch Engage felvette az új lemezét

Nuskull Magazin

Az év utolsó napjaira a Killswitch Engage végre végzett a nyolcadik lemeze felvételeivel. A nemrég újra Budapesten járt metalcore-banda eredetileg 2018 nyarára ígérte az új albumot, de Jesse Leach énekes egy hangszálműtét miatt csak mostanra tudta felénekelni a stúdióban az új dalokat, amik közül az egyikben a banda korábbi frontembere, Howard Jones is újra szerepel majd.

Innentől jöhet a lemez keverése, amit Adam Dutkiewicz gitáros fog intézni, aztán a tavasz környékén meg is jelenhet a cucc. Az banda áprilisban kezd újra turnézni Amerikában, szóval valószínű, hogy addigra hallunk tőlük valami újat.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.