Punk! Punk! Punk! Előszilveszter az S8 Underground Clubban

Rockvilág.hu online rockmagazin

Pár nappal karácsony után itt lesz az ideje annak, hogy a családdal elfogyasztott bejglit ledolgozzuk egy kis pogóval. Erre kiváló alkalom lesz az S8 Underground Clubban, ahol a nagy szilveszteri házibuli dömping előtt még egy utolsó év végi klub bulin tombolhatunk! Minden adott a KÉT TEREMBEN, összesen TÍZ ZENEKAR, valamint KEGYETLEN alapozó és levezető ITALAKCIÓK a pultnál, hogy ne kelljen annyi helyre menni.

Nézzük akkor a fellépőket! A Black teremben az alapozás után a következő sorrendben lépnek színpadra a zenekarok: FlegmA, tHE sNOBS, Voodoo Allen, Hisztéria és Tango Underground.

A Red terembe is érdemes lesz átnézni, hiszen ott 20:30-tól a következő bandák lesznek felelősek a fergeteges hangulatért: P.I.N.A., Obscene Revenge, Demodex |Barangó új bandája|, Dogs On Leads.

Mindezek után Filléres Rockdiszkó Punk Edition, punk-rock-hardcore-nu-ska-metal-folk slágerek hajnalig kegyetlen italakciókkal.

A belépő elővételben és 19.00-ig a helyszínen: 800 Ft. Jegy ára a helyszínen 19.00 után: 1200 Ft

Kapunyitás: 18.00

Koncertkezdés: 19.00

Facebook esemény a további részletekkel

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.