Maxon pörög új turnéklipjében az Orion Dawn

A nyíregyházi Orion Dawn két év elteltével idén új albummal jelentkezett. A Poles Apart meglepően frissnek, erőteljesnek és lehengerlőnek mutatta a hosszú szünet után ébredő zenekart, és erről az idei országos lemezbemutató turnén is bizonyosságot tett a csapat. Ha esetleg nem volt szerencséd élőben is elcsípni őket, akkor a most kiadott videójuk némiképp kárpótol az elmulasztott élményért. A The Unforgettable klipes megjelenését így kommentálták a srácok:

Jobb karácsonyi ajándékot nem is tudnánk nektek adni, mint a frissen elkészült, még bejglimód meleg és ropogós új muzikális videónkat, ami a Poles Apart lemezbemutató turnénkat örökítette meg! Hálásan köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában a részese volt az utazásunknak, felejthetetlen élményekben volt részünk. Hamarosan jön a folytatás, nagy hírekkel jövünk, addig is nagyon kellemes ünnepélyeskedéseket és baromi sok töltkápit nektek!

//www.youtube.com/watch?v=Qk0UxTFjbDo

Fotó: Bodnár Dávid

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.