„Arra, hogy ilyen villámgyorsan fejlődik a Beast In Black, senki sem számított”: Interjú Molnár Mátéval (Beast In Black)

A Beast In Black egy éve jelentette meg első lemezét, és jelenleg a legnagyobb csarnokokban turnézik a Nightwish társaságában. Az indulás előtti napokban – turnéra készülődés közepette – kérdeztünk pár dolgot az elmúlt egy évről a zenekar magyar basszerosától, Molnár Mátétól. Mesélt nekünk az indulásról, a Nightwish menedzsmentjével való kapcsolatukról, a finn fesztiválokról, valamint arról, hogy mi várható az új lemez megjelenéséig.

tovább

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HARD ROCK MAGAZIN - A Rock Napilap! nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!