Sinner – Klippremier – Road To Hell

Tequila Suicide címmel az AFM Records gondozásában március 31-én jelenik meg a Primal Fear basszusgitárosaként is ismert Mat Sinner csapatának, az 1980 óta működő Sinnernek tizennyolcadik stúdiólemeze. Az albumon, amin a frontember mellett Tom Naumann (Primal Fear) és Alexander Scholpp (Tarja) gitárosok, valamint Francesco Jovino (Primal Fear) dobos zenél – néhány dalban vendégként szerepel Sascha Krebs, Kolinda Brozovic, Gus G., Ricky Warwick, Pete Lincoln és Magnus Karlsson. A producelést maga Matt végezte, de a hangmérnöki munkálatokba besegített a legendás Dennis Ward (Pink Cream 69, Khymera) is. A veterán német dallamos metal csapattól már korábban bemutattuk a szöveges videóval kísért Battle Hill dalt, majd a lemez címadó számát is, most pedig itt a harmadik felvezető nóta, a Road To Hell, ehhez is készült klip.

A Sinner május folyamán németországi turnét bonyolít le az újonnan alakult all-star banda, a The Unity kíséretében. A bandát a Gamma Ray két tagja, Henjo Richter gitáros és Michael Ehré dobos, alapították tavaly novemberben. Társaik ebben Gianba Manenti énekes, Stef E (ex-Crossroads) gitáros, Jogi Sweers basszer és Sascha Onnen (ex-Mob Rules) billentyűs, akik korábban mind együtt zenéltek Ehrével a Love.Might.Kill zenekarban. A The Unity bemutatkozó albuma május 5-én jön ki az SPV kiadónál.

Ami pedig a Sinner zenekart illeti, legutóbb 2013-ban adtak ki albumot, ekkor Matt Sinner korai éveinek legjobb dalait válogatta össze, és rögzítette újra csapatával – így született meg a Touch Of Sin 2 című lemez. Teljes értékű stúdióalbummal utoljára 2011-ben jelentkezett a banda: a One Bullet Left az év szeptemberében jelent meg, az AFM Records jóvoltából.

Sinner – Tequila Suicide
{Március 31 – AFM Records)

01. Go Down Fighting
02. Tequila Suicide
03. Road To Hell
04. Dragons
05. Battle Hill
06. Sinner Blues
07. Why
08. Gypsy Rebels
09. Loud & Clear
10. Dying On A Broken Heart

Digipak bónuszok:
11. House Of Rock 
12. Monday Morning
13. I Am

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!