Történet
Link a metalindex.hu-ra
Partnerek, támogatók
Médiaajánlat
Szerkesztő:
 • Kléber Viktor
 • E-mail:
  © 1998-2017.  A metalindex.hu az egyik leglátogatottabb magyar zenei oldal az interneten. A honlapot auditáló InternetMarket Kft. statisztikái alapján egy átlagos hétköznapon 1200 látogatóval és 4500 oldalletöltéssel rendelkezik. Egy hónapra vetítve ez a szám 34 ezer illetve 123 ezer.

  Az oldal fejlődése érdekében folyamatosan szeretném bővíteni a média- és a partnerkapcsolatokat. A honlap kiemelten támogatja az egyes zenei eseményeket, koncerteket, így ilyen jellegű híreket, plakátokat, bannereket bármikor szívesen fogadok a media@metalindex.hu e-mail címre. Ezeket igyekszem a lehető legrövidebb időn belül megjelentetni.

  Bár nem kötelező feltétel, de a szorosabb kapcsolat kialakítása miatt örülnék, ha ilyen esetekben a metalindex.hu logoja felkerülne az adott plakátra. Az így meghirdetett koncerteknek hangsúlyosabb megjelenést biztosítok.

  A plakátokhoz letöltheted innen a nyomdai megjelenéshez szükséges méretű és minőségű metalindex.hu logot: fehér háttérrel, fekete háttérrel. Ha egyéb formátumban van szükséged rá, írj!

  Különleges lehetőség egy album, egy koncert vagy bármilyen zenei esemény promotálására a metalindex.hu játék oldala (http://jatek.metalindex.hu). A honlap rendkívül kedvelt, az általában két hetente megújuló játékokban rendszeresen több százan vesznek részt. Ha a játék oldal szponzorálásával szeretnél valamit népszerűsíteni, kampányodat kiemelten kezelem.

  A játékhoz kapcsolódó kérdésre a helyes válasz a honlapodon lesz megtalálható, így azonnal új látogatókat szerezhetsz. Az aktuális játékhoz saját hirdetés készül, mely minden oldalon megjelenik a bal sávban. A játék a több mint 1500 emberhez eljutó hírlevelünkbe is bekerül, továbbá a leglátogatottabb magyar nyereményjáték oldalra, a www.webnyeremeny.hu-ra is felkerül majd. Ha érdekel ez a lehetőség, a részletekért írj a media@metalindex.hu e-mail címre.

  Természetesen bármilyen további ötletet, javaslatot, ajánlatot szívesen fogadok, így ez ügyben nyugodtan írj a fent említett e-mail címre.