Curimus – Édenkert, ahol senki sem lesz boldog

Április 20-án érkezik a  finn death / thrash metalos Curimus harmadik nagylemeze Garden Of Eden címmel. A 10 vadonatúj dal kerül fel, amiről Juho Manninen basszusgitáros az alábbiakat nyilatkozta:

Az új anyag jóval gyorsabb és sötétebb, mint a korábbiak, de persze továbbra is kegyelmet nem ismerő, durva hangzást várhattok tőlünk. Dalszövegek tekintetében az emberi önzőség, kapzsiság és igazságtalanság a központi téma. Ha vége a világnak, eljön az Édenkert, ahol senki sem lesz boldog!

Lemezükről máris itt van három videó.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!