Bipøläris – Jön a győri hardcore punk banda első nagylemeze

Sagittarius A* címmel és 13 számmal érkezik majd tavasszal a 2018 novemberében alakult győri Bipøläris első nagylemeze. A zenekar első demója 2018-ban született meg, 2019-ben pedig két EP-vel is jelentkeztek. A két EP közül a második, a december végén megjelent Szerøtønin mezők a banda eddigi legkifinomultabb anyaga lett. Az EP-n található Szélrøzsa különlegessége, hogy Nagy Viktor (Téveszme) is közreműködik benne.

Ami pedig a közelgő nagylemezt illeti, az album csaknem három éve formálódik (közben új gitárossal bővült a banda), a lemezfelvételt pedig maguk a muzsikusok végezték, míg a borító Sebő Krisztián (Shape From Hell) munkája. Elsőként az Øperencia című dal került bemutatásra.

Németh Attila (Soma) – ének
Kis Ádám – basszusgitár
Szűcs Dávid – dobok
Gede Adrián – gitár

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!