A Nyughatatlan az év zenekara lett Texasban

Októberben Jeffersonban rendezték meg azt a country fesztivált, ahova A Nyughatatlan zenekar is meghívást kapott. A nemzetközi country találkozóra Hollandiából, Izlandról, Mexikóból és Amerikából is érkeztek fellépők. A 6 fős szakmai zsűri a Nyughatatlant a „Band Of The Year”, azaz az év zenekara díjjal jutalmazta.

A Nyughatatlan zenekar is meghívást kapott arra a country fesztiválra, amit Jeffersonban tartottak októberben. A zenei rendezvényen különböző kategóriákban díjazták az előadókat - a csapat decemberben tudta meg, hogy a zsűri az év zenekarának választotta őket.
- Nagyon örültünk a díjnak, és annak is, hogy meghívást kaptunk a 2021-es találkozóra is, amit egy amerikai koncertsorozattal tervezünk összekötni. A „Texas Sounds International Music Awards” zenei eseményt idén hetedik alkalommal rendezték meg. Preston Taylor, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy a zsűri a hangzást, a megjelenést, és a műsor összeállítását díjazta. A taps alapján úgy ítéltük meg, hogy pozitív visszhangja volt a fellépésünknek, egyedül a zenekari név kiejtésével akadt némi probléma - mondta Kovács Kornél, az együttes vezetője.

Az énekes hozátette, rengeteg tervünk van jövőre, a turnézás mellett szeretnék bejárni azt a vidéket, ahol a rock and roll született. Ha sikerül szponzort találniuk, akkor az új lemezüket is Amerikában vennék fel.

A Nyughatatlan 2010 óta 5 nagylemezt adott ki, és eddig nyolc európai országban koncertezett. A texasi country fesztiválra - melynek honlapjára már felerült a 2020-as rendezvény díjazottjainak listája - jövőre is meghívást kapott a zenekar.

A A Nyughatatlan az év zenekara lett Texasban bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!