Cro-Mags – 2020-ra mindenki emlékezni fog

December 11-én jelenik meg a Harley Flanagan vezette New York-i hardcore punk veterán Cro-Mags új hat dalos EP-je, ami a 2020 címet viseli. A lemez játékideje 20 perc és 20 másodperc ennek kapcsán a frontember így beszélt:

Teljesen véletlenül rögzítettük 20 perc, 16 másodperc zenét; ezért még hozzáadtunk a dalokhoz néhány extra másodpercet, ami a való világ káoszát tükrözi. A lemezborító úgy néz ki, mint egy naptár. Soronként 7 négyzet szerepel rajta – mindegyik képkocka a 2020-as évből származik. A füzet belsejében 12 kép található, hátulja pedig egy olyan kép, amit még soha életemben nem láttam – egy teljesen üres New York City. Koronavírus, karantén, üres utcák, brutalitás, égő épületek, erőszak és pusztítás: a 2020-as évre minden bizonnyal emlékezni fogunk mindannyian.

Az alábbiakban az EP címadó dalának videóját láthatjátok.

Cro-Mags – 2020

(Mission Two Entertainment)

1. Age Of Quarantine
2. 2020
3. Life On Earth
4. Violence and Destruction
5. Chaos In The Streets
6. Cro-Fusion

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!