Black Lungs: itt az Architects új klipje

Miután a múlt héten pár órára már véletlen kiszivárgott, most hivatalosan is megjelent az Architects legújabb dala, a Black Lungs, egy klippel együtt. Akárcsak az októberben bemutatott Animals, ez is egy dallamosabb, slágeresebb, úgyszólván BMTH-sabb darab, sehol egy “blöeh”, van viszont “who-oah” kórus a refrénben, meg vonósok a dal vége felé.

A zenekar új albuma február 26-án érkezik For Those That Wish to Exist címmel az Epitaphnál, a produceri teendőket Dan Searle dobos és Josh Middleton gitáros végezték. A számlista az alábbi lesz:

1. Do You Dream of Armageddon?
2. Black Lungs
3. Giving Blood
4. Discourse Is Dead
5. Dead Butterflies
6. An Ordinary Extinction
7. Impermanence (feat. Winston McCall – Parkway Drive)
8. Flight Without Feathers
9. Little Wonder (feat. Mike Kerr – Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath (feat. Simon Neil – Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

//www.youtube.com/watch?v=W69ow97hqbI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!