Iced Earth – Újra megjelenik a debütáló albumuk

A Century Media Records jóvoltából újra megjeleni az Iced Earth 30 évvel ezelőtt napvilágot látott debütáló albuma. Az Iced Earth (30th Anniversary Edition) címet viselő anyag december 18-án fog megjelenni bakeliten, CD-n és digitálisan.

A Klasszikus, 30 éves debütáló albumunkat újrakeverte és remaszterizálta az eredeti, 2 hüvelykes szalagokról Zeuss. Avégeredmény pedig fantasztikus lett. Némi modern beütés is szorult az új anyagba, de ugyanakkor megmaradt az eredeti kiadvány dinamikája. Zenei és vizuális tekintetben ez egy hatalmas előrelépés. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az exkluzív lemezborítóval ellátott kiadvány és a limitált, bakeliten verzió immáron megrendelhető az icedearthmerch.com oldalról.

Az újrakiadásról máris meghallgathatók a Written On The Walls és a Funeral dalaik remaszterizált változata.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!