Grimgotts – Land of Tomorrow – dalpremier

A brit szimfonikus power metalos Grimgotts a napokban mutatta be Land of Tomorrow dalát, mely a dacember 11-én Legends címmel érkező kislemeze trilógiájának befejező részén lesz hallható.

Örülünk, hogy kiadjuk harmadik kislemezünket a Tales, Sagas & Legends trilógiából! A Land of Tomorrow egy gyors, epikus, diadalmas dal, ami egy dicsőséges küldetésről a nyílt tengeren. Kétszeresen izgatottak vagyunk, hiszen a Forlorn Hope soraiból ismert Chris Simpson is vendég énekel a számban. Ha óriási kórusokkal tűzdelt az epikus power metal akartok, akkor ez a szám tetszeni fog nektek!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!