Feed After Midnite – Out of Time – dalpremier

A ’80-as évek dallamos hard / heavy metalját modern hatásokkal megjelenítő kanadai Feed After Midnite zenekar Out of Time címmel mutatta be első dalát. A banda 2018-ba alakult és először csak saját maguk, valamint a haveri kör szórakoztatására kezdtek el zenélni.

Arra törekszünk, hogy rajongóink egy modern, kemény hangzású kevert régi iskolás rock és metal nosztalgiát kapjanak, olyan himnikus hard rock dallamokkal és szövegekkel, amelyek egy poszt-apokaliptikus világ képét festik le… és mindez üdítően hat!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!